Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κολωνός: Οι καταθέσεις της αδερφής και της θείας της 12χρονης – Υποστηρίζουν την αθωότητα της μητέρας

Δεν είχε δει σημάδια που να προδίδουν ότι κάτι συμβαίνει φέρεται να κατέθεσε η αδερφή της 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι όταν πήγαιναν μαζί βόλτα ήταν πολύ χαρούμενη ενώ σε σχέση με την εργασία της αδερφής της στο ψιλικατζίδικο του Ηλία Μίχου είπε ότι πήγαινε δυο φορές περίπου την εβδομάδα για να βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Περιέγραψε με καλά λόγια τη σχέση που έχει η 12χρονη με τη μητέρα της λέγοντας ότι είναι πολύ αγαπημένες ενώ όταν η 37χρονη έμαθε τι συνέβαινε με τον 53χρονο, όπως είπε, έπαθε σοκ κι έτρεμε ολόκληρη.

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες που βαρύνουν τη μητέρα της υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και ας υπήρχαν οικονομικά προβλήματα.

«Η μητέρα της μικρής δεν είχε καν υποψία ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κόρη της»

Σύμφωνα με την κατάθεση της θείας του κοριτσιού όταν κατάφερε κι άνοιξε το κινητό της 12χρονης πάνω στον πανικό της πήρε τηλέφωνο τον Ηλία Μίχο. Όταν ο 53χρονος τη ρώτησε ποια είναι, εκείνη του απάντησε ότι είμαι αυτή που θα σου ανοίξει το λάκκο με τον ίδιο να της απαντά ότι δεν μπορεί να του κάνει τίποτα.

Η ίδια υποστήριξε ότι η μητέρα της 12χρονης αγαπούσε όλα τα παιδιά της, «τα λάτρευε και δεν άφηνε κανέναν να τα πειράζει».  Κατά την κατάθεσή της, όταν την ενημέρωσε για τον Μίχο είπε ότι έπαθε σοκ κι αμέσως πήγε με τον πατέρα στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού να κάνουν καταγγελία, αλλά το Αστυνομικό Τμήμα τους έδιωξε. Όταν τους έδιωξαν από το τμήμα, η μητέρα είπε στη θεία του παιδιού ότι ο Μίχος είχε πολλές διασυνδέσεις και ίσως γι’ αυτό συνέβη αυτό ενώ πρόσθεσε ότι τότε κάλεσε το Χαμόγελο του Παιδιού για να την κατευθύνουν.

Η θεία είπε ακόμα ότι η μικρή της είπε ότι δεν ήξεραν τίποτα η μητέρα της και ο πατέρας της, ότι ο Μίχος της έδειχνε τα όπλα που είχε και σε αυτήν και στον μικρότερο αδερφό της και την απειλούσε ότι αν μιλούσε στους γονείς της θα πάθουν κακό.

Η μητέρα της μικρής δεν είχε καν υποψία ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κόρη της, δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατηγορείται, αποκλείεται να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτό, σημείωσε ακόμα μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα:

Η απολογία της μητέρας της 12χρονης: «Ένα μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω»

Υπόθεση 12χρονης – Κολωνός: Αναμένονται έως πέντε νέα εντάλματα σύλληψης

Κουράκης στην ΕΡΤ: Τα θύματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης βιώνουν χρόνια συμπτώματα μετατραυματικού στρες

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ: Πρέπει να εξεταστούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας στον Κολωνό

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More