Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Ανασύνταξη δυνάμεων των υποψήφιων περιφερειαρχών ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου και Χριστόδουλου Τοψίδη

Τις δυνάμεις τους ανασυντάσσουν οι παρατάξεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστου Μέτιου και  Χριστόδουλου Τοψίδη που ετοιμάζονται για τον επαναληπτικό γύρο της ερχόμενης Κυριακής με την διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων να είναι κοντά στις 20.000 ψήφους, με πρώτο τον κ. Μέτιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται μέσα στην εβδομάδα  στην Κομοτηνή και επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  για ενίσχυση στον κ. Μέτιο, .

Σε δήλωση του ο κ. Μέτιος  ευχαριστεί όσους τον εμπιστεύθηκαν  και αναφέρει πως, «Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε! Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη! Την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούμε ως κοινωνία και ως πολίτες να επιλέξουμε Περιφερειάρχη, τον άνθρωπο που θα έχει την ευθύνη της αναπτυξιακής προσπάθειας που χρειάζεται ο τόπος μας. Σε αυτήν την κρίσιμη επιλογή για την πορεία του τόπου μας δε χωρούν πειραματισμοί».

Απο την πλευρά της η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη αναφέρει οτι “η μοναδική ανεξάρτητη παράταξη, θα κερδίσει τις Εκλογές την Κυριακή”, ευχαριστώντας όσους τον εμπιστεύθηκαν.

«Το ποσοστό 35,33% είναι η ισχυρή λαϊκή εντολή ώστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και να αποδώσουμε την Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην πραγματική λαϊκή βούληση και όχι στην κατευθυνόμενη ψήφο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τοψίδης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More