Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Βόλτα με τα κίτρινα ποδήλατα στην πόλη

Μια γνωριμία με την πόλη, αλλά και μια εύκολη ανέξοδη μετακίνηση θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ντόπιοι και ποδηλάτες στην Κομοτηνή. Ήδη πέντε κίτρινα ποδήλατα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, μέρος μιας μεγαλύτερης παραγγελίας του δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με την προμηθεύτρια εταιρεία.

Ειδικότερα, ενισχύεται με νέα ποδήλατα ο στόλος των ποδηλάτων που θέτει στη διάθεση των δημοτών η δημοτική αρχή. Μαζί επέστρεψε και η δυνατότητα της δωρεάν μετακίνησης σε περισσότερους δημότες. Fun and Rides λοιπόν στους δρόμους της πόλης είτε με απλά scoot (τέσσερα του ιδίου χρώματος) είτε με τα όμορφα κίτρινα λαμπιρίζοντα κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό ποδήλατα, προσφέροντας με το χρώμα τους μεγαλύτερη ασφάλεια στους εποχούμενους.

Με τη χρήση ειδικής κάρτας όταν δοθούν προς νόμιμη χρήση θα μπορούν να μεταφέρουν κάθε εποχούμενο στον προορισμό του αρκεί στο τέλος της μετακίνησης να αφήνονται στη σωστή βάση. Αυτή τη φορά έχουν ληφθεί και τα κατάλληλα μέτρα για την αποφυγή των φθορών, καθώς με την άνευ αδείας μετακίνηση θα ενεργοποιείται ο συναγερμός. Στάσεις δημοσιών ποδηλάτων υπάρχουν στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, στην πλατεία Εξηντάρη, στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και στο άλσος πάρκο της Περιφέρειας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More