Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Εργαζόμενοι και εργαζόμενες το φετινό Πάσχα

Πάσχα στο δρόμο για περιπολίες. Στο περίπτερο για τα ψιλικά. Στα μικρά παντοπωλεία για εκείνα που ξεχάστηκαν και λείπουν από το Πασχαλιάτικο τραπέζι. Η πρώτη μέρα του Πάσχα κύλησε για την πλειοψηφία γύρω από το γιορτινό τραπέζι, υπήρχαν, όμως, και κάποιοι που εργάστηκαν κανονικά.

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες σε café, σε περίπτερα, σε μικρά super market, αλλά και οδηγοί ταξί, οδηγοί λεωφορείων, αστυνομικοί. Στο πόδι ιατροί και νοσηλευτές, ομοίως και οι οπλίτες που υπηρετούν τη θητεία τους. Μακριά από το σπίτι και τους δικούς τους, κοντά, όμως, στους πελάτες τους, αλλά και στους πολίτες.

«Καλή δύναμη και καλό κουράγιο» ευχήθηκε ένας από αυτούς, ο κύριος Δημήτρης, εργαζόμενος στο περίπτερο του πάντα (και) το Πάσχα. Έτσι, το αρνάκι ή το κατσικάκι, το Πασχαλιάτικο γεύμα θα τον περιμένει το βράδυ ή και την επόμενη μέρα. «Στην εργασία πάντα από το 2005 κάθε Πάσχα» δήλωσε σήμερα στο www.ertnews.gr.

Στο πόδι και οι άνθρωποι που εργάζονται στα Café και στην εστίαση με την κίνηση και σήμερα, λόγω της καλοκαιρίας και της αργίας γι όλους, να κρίνεται ικανοποιητική.

Ρεπορτάζ –κείμενο – φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More