Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση-Τοπικά Προϊόντα και Γεύσεις Ελλάδας»

Ξεκίνησε το Σάββατο και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η 29η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση-Τοπικά Προϊόντα και Γεύσεις Ελλάδας», η οποία πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ και φιλοξενεί περισσότερους από 50 μικρούς παραγωγούς κυρίως από την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή, Νεκτάριο Σερμάκη, πρόκειται για μία εμπειρία γευσιγνωσίας, αφού οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα των παραγωγών, όπως την περίφημη γραβιέρα , τη ρακή, την τσικουδιά, το μέλι, τα προϊόντα ελιάς και άλλα πολλά. Όπως είπε, παραγωγοί και από άλλες περιοχές της Ελλάδας εκθέτουν τα προϊόντα τους, πολλά από τα οποία δεν βρίσκονται στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, άρα, είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να τα γνωρίσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ακόμη στην έκθεση καλλυντικά, όπως σαπούνια και αλόη, χειροτεχνίες και κοσμήματα.Η έκθεση πλαισιώνεται από πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουν συνολικά 1.200 χορευτές.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης, για όλες τις ημέρες, είναι από τις 10:00 έως τις 21:30, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More