Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ήμουν πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι – Όσα είπε στην πολύκροτη συνέντευξη

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πίρς Μόργκαν και μεταδόθηκε πριν από λίγο στο διαδικτυακό κανάλι Talk TV, ο Πορτογάλος μίλησε για αρκετά θέματα για τα οποία ρωτήθηκε όπως για τον χαμό του γιού του και τη γέννηση της κόρης του, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την μεταγραφή του εκεί το καλοκαίρι του 2021, τον Γκάρι Νέβιλ και τον Γουέιν Ρούνεϊ αλλά και την κριτική που δέχεται.

Για τον χαμό του γιου του αλλά και την γέννηση της κόρης του, ο Πορτογάλος είπε:

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, πιο δύσκολη και από τον θάνατο του πατέρα μου. Να περιμένεις ένα παιδί, να περιμένεις ότι όλα θα πάνε καλά και να σου συμβεί αυτό το “πρόβλημα”, ως άνθρωποι, εγώ και η Χεορχίνια περάσαμε δύσκολα, ρωτάγαμε το γιατί αυτό συνέβη σε εμάς. Ακόμα κρατάω τις στάχτες του μωρού και τους μιλάω κάθε μέρα, δίπλα σε αυτές του πατέρα μου».

Όταν ρωτήθηκε για το πως ένιωσε για την γεννήση της κόρης του ενώ παράλληλα είχε να διαχειριστεί και τον χαμό του γιου του απάντησε:

«Είναι τρελό. Προσπαθώ πολλές φορές να το εξηγήσω στην οικογένεια μου και στους κοντινούς μου φίλους, το πως είναι να νιώθεις χαρούμενος και λυπημένος την ίδια στιγμή. Ακόμα δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι δύσκολο, δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να χαμογελάσεις δεν ξέρεις καν το πως να αντιδράσεις. Πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις»

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Από τότε που έφυγε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την ομάδα, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στην ομάδα. Ούτε καν στην κουζίνα, στο γυμναστήριο πουθενά. Βλέπω τα ίδια πράγματα που έβλεπα όταν ήμουν 20 χρονών. Από την ομάδα θαυμάζω τον Νταλότ και τον Μαρτίνεζ, θα κάνουν μεγάλη καριέρα αλλά δυστυχώς είναι και πολλοί στην ομάδα που δεν θα αντέξουν πολύ, γιατί δεν ακούνε τους πιο έμπειρους και δυστυχώς αυτό δεν γίνεται μόνο στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά πολλοί νέοι σκέφτονται έτσι γιατί τα πράγματα τους χαρίζονται απλόχερα».

Για την μεταγραφή του δήλωσε:

«Ήμουν πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο η καρδιά μου έλεγε μην πας εκεί, είσαι θρύλος την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα ήρθε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και μου είπε, δεν πρόκειται να πας εκεί. Φυσικά και δεν μετανιώνω την απόφαση μου να πάω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Για τoυς Γκάρι Νέβιλ και Γουέιν Ρούνεϊ ο Ρονάλντο είπε:

«(Γελάει) Ίσως ο Ρούνεϊ με ζηλεύει επειδή παίζω ακόμα ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, ενώ αυτός σταμάτησε στα 30. Ο Γκάρι Νέβιλ, κριτικάρει χωρίς να ξέρει όλο το σκηνικό, για το τι συμβαίνει στην ομάδα. Είμασταν συμπαίκτες, αλλά δεν τους θεωρώ φίλους μου»

Ενώ για την κριτική την οποία δέχεται:

«Είναι εύκολο κάποιος να κατηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι 37, παρά να κάτσει να δει τι άλλο μπορεί να πηγαίνει λάθος. Δεν καταλαβαίνω γιατί δέχομαι τόσο κριτική, για αυτό επιλέγω να ακούω ανθρώπους που με συμπαθούν»

Η συνέχεια της συνέντευξης θα δημοσιευθεί στις δέκα το βράδυ της Πέμπτης στο κανάλι TalkTV, οπού ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μιλήσει και για άλλα θέματα μεταξύ αυτών και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More