Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυπελλούχος Αρκαδίας η Α. Ε. Δημητσάνας

Μετά από 39  χρόνια η Α. Ε. Δημητσάνας κατέκτησε το 51ο Κύπελλο Αρκαδίας επικρατώντας  με 4 – 2 στην διαδικασία των πέναλτι του Ερμή Μελιγούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δημήτρης  Δημητρίου τερματοφύλακας της ομάδας από την Γορτυνία όπου  με δύο αποκρούσεις  στην «ρώσικη» ρουλέτα  έδωσε το κύπελλο στην Δημητσάνα.

Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια τελείωσε  1 – 1  με τον Μαχαιρίδη στο 11΄να κάνει το 0 – 1 με διαγώνιο πλασέ και τον Γουόρντεν να ισοφαρίζει στο 18΄με κοντινό σουτ. Στην παράταση η Δημητσάνα με εντυπωσιακό σουτ του  Σεφερλή στο 93΄πήρε πάλι το προβάδισμα 1 – 2  και τον Γκανέζο  Γουόρντεν με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 112΄ να ισοφαρίζει σε 2 – 2 για τον Ερμή Μελιγούς που έπαιζε και με 10 παίκτες λόγο αποβολής νωρίτερα του Βραζιλιάνου Σεζίστα.

Ερμής Μελιγούς: Κατσιαούνης, Σεζίστα, Γουόρντεν, Ράλλιος, Σέλλης, Στρέμπας, Κατσίρης (73′ Κρίνε), Αδάμης, Βέργος, Χαρμπαλής (106′ Σούρσος), Σαραντόπουλος.

Δημητσάνα: Δημητρίου, Μαχαρίδης (73′ Πέτρου), Μπούτας, Μανδρώνης, Αντωνίου, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος (71′ Καδάς), Λάγκας, Χασάϊ, Τζανός (73′ Σεφερλής), Καδάς (113′ Νέζος).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More