Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυριάκος Βελόπουλος: Η δίωξη αλλοδαπών για εμπρησμό επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας – Να παραιτηθούν πρωθυπουργός και κυβέρνηση

«Η άσκηση δίωξης σε αλλοδαπούς για εμπρησμό για τις πυρκαγιές στον Έβρο επιβεβαιώνουν θριαμβευτικά όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από τη Θράκη για ξενόφερτους εμπρηστές!»: αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, ως εισαγωγικό σχετικής δήλωσης του Κυριάκου Βελόπουλου για το θέμα.

«Η Ελληνική λύση δεν απαιτεί τη συγγνώμη από όσους με ύβρεις και λοιδορία αναφέρθηκαν σε αυτήν, αλλά καλεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας να σοβαρευτεί και να δώσει λύσεις έξω και πάνω από ιδεολογικές αγκυλώσεις για το καλό της χώρας και του έθνους», επισημαίνει, εξάλλου, ο κ. Βελόπουλος, η δήλωση του οποίου καταλήγει ως εξής: «Εμείς δεν κάνουμε υποδείξεις στα ΜΜΕ που επιχείρησαν να διαψεύσουν το γεγονός. Γνωρίζουμε ότι ο ρόλος τους είναι άλλος και αντίθετος, σχεδόν πάντα, με την Ελληνική Λύση!».

«Την κλιματική αλλαγή, που επικαλείται συνεχώς ο πρωθυπουργός ως μια παγκόσμια απειλή, έχει καταφέρει ο ίδιος να την περιορίσει εντός Ελλάδος καταστρέφοντας την πατρίδα μας», σημειώνει, σε δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Εν τέλει, προσθέτει, «δεν φταίει καμία ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή για τις φωτιές, αλλά ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός».

«Πρέπει να παραιτηθεί τώρα μαζί με την κυβέρνησή του πριν ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο!», ζητά ο κ. Βελόπουλος κλείνοντας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More