Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κωμόπολη στην Αργεντινή θα ονομάσει τους κεντρικούς της δρόμους Μαραντόνα και Μέσι

Μετά από τον μεγάλο θρίαμβο της εθνικής Αργεντινής και του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, μια μικρή κωμόπολη της χώρας, που ονομάζεται Ουριμπούρου και βρίσκεται στην επαρχία της Λα Πάμπα, θα ονομάσει τους κεντρικούς της δρόμους με τα ονόματα των δύο καλύτερων Αργεντινών ποδοσφαιριστών, του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και του Λιονέλ Μέσι.

Η «τρέλα» των Αργεντινών φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό, έπειτα από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που επικρατούν από την Κυριακή μέχρι και σήμερα σε όλη την χώρα, μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Το δημοτικό συμβούλιο της Ουριμπούρου, ενέκρινε ήδη την αλλαγή ονόματος των κεντρικών της δρόμων σε Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι θα συναντιούνται ο ένας με τον άλλον, οι πρώτοι στην χώρα που θα το κάνουν αυτό. (Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, υπάρχουν ήδη πολλοί δρόμοι με τα ονόματα αυτά, αλλά οι δρόμοι αυτοί δεν συναντιούνται.)

Το μόνο που μένει να γίνει είναι οι απαραίτητες αλλαγές στις πινακίδες της πόλης, δημιουργώντας έτσι την πιο «θρυλική» διασταύρωση της χώρας.

¡Espectacular!

En el pueblo Uriburu, departamento de Catriló, La Pampa, acaban de aprobar un cambio de nombre de calles: tendrá la primera intersección Lionel Andrés Messi y Boulevard Diego Armando Maradona

“La final contra Inglaterra”

@rafagpalavecino #ARG pic.twitter.com/ZRjAt0PEmu

— 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐞𝐰𝐬 Argentina (@sportingnewsar) December 21, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More