Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κύπρος: Μ. Χατζηγιάννης: Άμα ξέρεις πού πας, ξέρεις και πότε πρέπει να φύγεις

Την ελπίδα ότι το σύντομο πέρασμα του από την κυπριακή κυβέρνηση, «είχε αποτύπωμα με θετικό πρόσημο», εκφράζει ο υπό παραίτηση υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε μακροσκελή δήλωση προς τους πολίτες, μετά την υποβολή παραίτησης, ο κος Χατζηγιάννης σημειώνει χαρακτηριστικά, ανάμεσα σε άλλα, ότι «άμα ξέρεις πού πας, ξέρεις και πότε πρέπει να φύγεις».

Κύπρος: Αποχωρεί από την κυβέρνηση ο Μ. Χατζηγιάννης, η Β. Κασσιανίδου νέα υφ. Πολιτισμού

«Εγώ», γράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, «δεν ήρθα εδώ και δεν συνέπραξα στην εξουσία, για να κερδίσω φήμη και δόξα, αλλά διότι σε ένα δεύτερο ‘ άγγιγμα ψυχής’, συμμερίστηκα το όραμα για τον Πολιτισμό, του από χρόνια φίλου μου και Προέδρου σήμερα Νίκου Χριστοδουλίδη».

Στην δήλωση του προς τους πολίτες, ο υπό παραίτηση υφυπουργός Πολιτισμού αναφέρεται στα έργα και τους στόχους που τέθηκαν με την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ επισημαίνει ότι το μέγιστο στοίχημα της ζωής του είναι η μουσική δημιουργία, η σύνθεση, το τραγούδι και η στενή σχέση και συνάφεια του με τον κόσμο.

«Από εκεί έρχομαι και εκεί επιστρέφω. Οι λογαριασμοί μου με τη μουσική θα είναι ανοικτοί όσο θα υπάρχω», προσθέτει.

Για μένα το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό της εξουσίας, σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιάννη, «είναι όταν κατορθώνει να επιφέρει αλλαγές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων», καταλήγει χαρακτηριστικά.

Ανταπόκριση: Μανιάνα Καλογεράκη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More