Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Μητσοτάκης από Χαλκίδα: Η ΝΔ να συνεχίσει πανίσχυρη – Να παραμείνει η χώρα υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη

Τη Χαλκίδα επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε ανοικτή συνομιλία με πολίτες έθεσε εκ νέου το διακύβευμα της κάλπης εν όψει της 9ης Ιουνίου, χαρτακτηρίζοντας τη συμμετοχή των πολιτών περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε βέβαιος ότι η ΝΔ μπορεί να πετύχει και να ξεπεράσει τον στόχο του 2019, ενώ ζήτησε συστράτευση και συμπόρευση όλων των στελεχών.

Δήλωσε ότι η ΝΔ είναι το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. “Η ΝΔ πρέπει να είναι ισχυρή” είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να στείλει ο κόσμος το μήνυμα ότι η ΝΔ θα εξακολουθήσει να είναι πανίσχυρη.

Καλό είναι να αναρωτηθούμε αν θέλουμε πολιτικό διάλογο με τοξικότητα ύβρεις ή αν θελουμε να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών” τόνισε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι η Ελλάδα του 2024 δεν έχει σχέση με το 2015, καθώς από “μαύρο πρόβατο” έγινε μια χώρα με αξιοπρέπεια, της οποίας η φωνή ακούγεται στην Ευρώπη. “Από αυτή την πορεία δεν πρέπει να αποκλίνουμε” πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια Ελλάδα που μετατρέπεται σε απέραντο εργοτάξιο, με τα έργα να αρχίζουν να παραδίδονται. Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Εύβοια είπε ότι η κυβέρνηση ήταν συνεπής στις δεσμεύσεις της.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More