Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Μητσοτάκης για Στ. Κασσελάκη: Άλλος ο τολμηρός ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλο ο εγκλωβισμός στο προσωπικό lifestyle

«Στο επόμενο διάστημα οι αντιπαραθέσεις σε αυτή την αίθουσα θα είναι σκληρές. Οι επιλογές μας μπορεί να ξεβολέψουν μερικούς αλλά θα ευνοήσουν τους πολλούς», ανέφερε o Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ομιλίας του στην ΚΟ της ΝΔ ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλλαγές παντού και τώρα. Αυτό πρέπει να υλοποιήσουμε. Οι ευθύνες μας αυξάνονται καθώς παρά το γεγονός ότι το σύστημα μας είναι κοινοβουλευτικό ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη βουλή. Αυτό φαντάζομαι θα κληθούν να το υπηρετήσουν με επάρκεια εκλεγμένοι συνεργάτες του όπως ο κ. Πολάκης και ο κ. Παππάς. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκφέρει ένα νέο λόγο μέσα από παλιές βραχνιασμένες φωνές και πώς θα οικοδομηθεί από τα ίδια σαθρά υλικά με τα οποία κατέρρευσε» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Πρόσθεσε ότι «άλλο ο εκσυγχρονισμός και άλλο ο μοντερνισμός. Άλλος ο τολμηρός και δύσκολος ριζοσπαστισμός στην πολιτική πράξη και άλλο ο εύκολος εγκλωβισμός στο προσωπικό lifestyle. Εμείς ελάχιστα θα ασχοληθούμε με αυτούς. Θα ασχοληθούμε με άλλες αναμετρήσεις με πρώτες τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More