Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Μητσοτάκης: Είμαι ακόμα πιο αποφασισμένος να συγκρουστώ με τις εστίες που κρατάνε την πατρίδα μας πίσω

Είμαι ακόμα πιο αποφασισμένος να συγκρουστώ με τις εστίες που κρατάνε την πατρίδα μας πίσω, τόνισε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στα Ιωάννινα. Τα Γιάννενα, η Ηπειρος στέλνουν σήμερα το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας, είπε ακόμα ο πρωθυπουργός.

Σημείωσε στη συνέχεια ότι από τον τόπο που τόσο αγαπώ υψώνεται το κύμα της νίκης, το κύμα που στις 21 Μαΐου θα φέρει μια νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση «για να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά».

Είμαι εδώ γιατί θέλω να σχεδιάσουμε μαζί όλα όσα θέλουμε να φτάσουμε , είμαι εδώ για να θυμηθούμε μαζί από πού ξεκινήσαμε, υπογράμμισε ακόμα μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια λέγοντας ότι ξεπεράσαμε πολλά ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη τραγωδία των Τεμπών.Έκανε λόγο για νησίδες ενός αναχρονιστικού χθες που αντιστέκεται και το οποίο μας εκδικήθηκε ενώ δήλωσε ακόμα πιο αποφασισμένος να συγκρουστεί με όλες τις εστίες που κρατάνε την πατρίδα μας πίσω.

Είπε ακόμα ότι κάνοντας καλύτερη τη χώρα μας, γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι μαζί της.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν μας λύγισαν οι αντιξοότητες και ότι η πολιτεία στάθηκε δίπλα στους δοκιμαζόμενους πολίτες. Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στην πανδημία λέγοντας ότι για αυτή την περίοδο δόθηκαν 50 δισ. και ότι έτσι κρατήθηκε όρθια η κοινωνία.

Σε ό, τι αφορά τα μέτρα στήριξης είπε ότι έγιναν πραγματικότητα με υπευθυνότητα έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει η δημοσιονομική ισορροπία.

Σε άλλο σημείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι θα βρεθούμε απέναντι στον διχασμό και την πόλωση καθώς όπως τόνισε ότι τα μεγάλα άλματα στη χώρα έγιναν μόνο όταν ήμασταν ενωμένοι.

Εθνική αναγκαιότητα ο φράχτης στον Έβρο τόνισε ο πρωθυπουργός ο οποίος πρόσθεσε ότι θα γίνει όσο κι αν αντιδρούν εκείνοι που δυστυχώς αποτελούν εξαιρέσεις.

Κείμενο σε εξελιξη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More