Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Μητσοτάκης: «Μπορεί να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και αύριο να δουν πρωθυπουργό Τσίπρα και ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη»

Την κρισιμότητα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης για το μέλλον της χώρας ανέδειξε στην ομιλία του στο Αιγάλεω ο πρωθυπουργός.

«Πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα και να μην πάει καμία ψήφος χαμένη[..] Αποκλείστε με την ψήφο σας κάθε κυβέρνηση κουρελού κάθε συνεργασία που φέρνει παραλυσία», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάλεσε τους πολίτες να δώσουν δυναμικό παρών στην κάλπη της 21ης Μαΐου, αναδεικνύοντας τα μεγάλα διλήμματα των εκλογών.

«Χρειαζόμαστε καθαρό ορίζοντα αλλά και καθαρή λύση στην ηγεσία της χώρας[…] Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα; Για αυτό και το στοίχημα αυτών των εκλογών είναι απλό και αληθινό αλλά και τόσο κρίσιμο στην καθημερινή μας ζωή», σημείωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε και πάλι προς την κατεύθυνση της διαρκούς διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας. «Αυτοδυναμία σημαίνει ευρυχωρία. Μία κοινή πορεία. Όλοι μαζί θα πορευτούμε για αυτή την καλύτερη Ελλάδα…» επεσήμανε και όρισε τις κεντρικές προτεραιότητες του προγράμματος της κυβερνητικής παράταξης για την επόμενη τετραετία. Με έμφαση στους καλύτερους μισθούς, στην καλύτερη δημόσια υγεία, το αποτελεσματικό κράτος και τη στήριξη των νέων συμπολιτών μας.

Ο πρωθυπουργός επίσης ανακοίνωσε ότι για τους ελεύθερους επαγγελματίες το τέλος επιτηδεύματος στο τέλος της τετραετίας θα αποτελεί παρελθόν καθώς θα βελτιώνεται η φορολογική συμμόρφωση καθώς και την πρόσληψη 10.000 νοσηλευτών σε βάθος τετραετίας.

Ευθεία ήταν η επίθεση και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από τώρα προετοιμάζουν το αφήγημα της ήττας τους και τους φταίνε οι δημοσκοπήσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οι δήθεν διαπλοκή. Ήταν και παραμένουν αδιόρθωτοι[…] Δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας είναι για γέλια ή για κλάματα αλλά είναι πιστός στον πολάκισμο του απειλώντας και πάλι ότι η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς. Υποκριτής της ηθικής όπως έδειξε και η υπόθεση του ευρωβουλευτή Γεωργούλη αλλά και επικίνδυνος αφού φρόντισε να αφήσει πίσω του τη νάρκη της απλής αναλογικής ποντάροντας στην ακυβερνησία».

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More