Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τη Βουλή αν δεν υπήρχαν ονόματα στην επιστολή Ράμμου

«Οι πολίτες δεν ξεχνούν, κρίνουν αυστηρά, συγκρίνουν, αξιολογούν και επιβραβεύουν ή τιμωρούν, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. «Η Δημοκρατία θα προστατευθεί με τη νίκη της ΝΔ» είπε και κατηγόρησε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρωτοφανείς ύβρεις εναντίον του.

Υπήρχαν ονόματα ή όχι στην επιστολή Ράμμου, απαντήστε ναι ή όχι είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. «Αν δεν υπήρχαν ονόματα στην επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, τότε παραπλανάτε το ελληνικό Κοινοβούλιο και μετά βεβαιότητας λέω ότι στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος ονόματα δεν υπήρχαν, κ.Τσίπρα», τόνισε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

«Φροντίσατε να μας θυμήσετε οτι ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει ένα μόνο έργο, το οποίο διανθίζεται με πρωτοφανείς ύβρεις στην ιστορία του Κοινοβουλίου.

Σχετικά με τη φράση «ένοχος ή βλαξ», που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός καταλόγισε αναφορά σε ιστορική στιγμή που δεν γνωρίζει την προέλευση της και διευκρίνισε ότι ήταν φράση του εκδότη Κίτσου Τεγόπουλου στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

Δημοσκοπικά υπολείπεστε και καταλαβαίνω γιατί ανεβάζετε τα ντεσιμπέλ της χυδαιότητας. Δεν μπορείτε να μιλήσετε ούτε για το παρελθόν σας γιατί κι αυτό ακόμα σας καταδιώκει. Η 25η Ιανουαρίου συμπίπτει με τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας έγινε για πρώτη και τελευταία κατά την εκτίμησή μου φορά πρωθυπουργός και τότε ξεκίνησε η θλιβερή περιπέτεια της χώρας που την έφερε ένα βήμα από την αποβολή της Ευρώπης, με τρίτο μνημόνιο, δημοψήφισμα κολοτούμπας και ανοιχτά τα σύνορα στους μετανάστες.

«Ονόματα δεν υπήρχαν, κ. Τσίπρα»

«Αν δεν υπήρχαν ονόματα στην επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, τότε παραπλανάτε το ελληνικό Κοινοβούλιο και μετά βεβαιότητας λέω ότι στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος ονόματα δεν υπήρχαν, κ. Τσίπρα», τόνισε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Εχω τοποθετηθεί με αυτόματη αποδοκιμασία και άμεσες πρωτοβουλίες για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη και όποια άλλη σκοτεινή πλευρά που ερευνάται σε βάθος. Ομως η Δικαιοσύνη κ. Τσίπρα δεν είναι καλή μόνο όταν βγάζει αποφάσεις που σας βρίσκει σύμφωνους».

«Ποτέ δεν έχει υπάρξει προσωποιημένη ενημέρωση από την ΑΔΑΕ»

Όπως σας είπα δεν υπάρχουν ονόματα στην επιστολή. Ο κ. Ράμμος δεν δικάζει, είναι τέως δικαστής. Θα μπορούσα κι εγώ να πάω στην Αρχή αλλά η διαδικασία που επιλέξατε είναι εμφανώς εκτός του νομικού πλαισίου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Ας υποθέσουμε ότι έγιναν οι παρακολουθήσεις στα πρόσωπα στα οποία αναφερθήκατε. Γιατί έχετε τα στοιχεία εσείς και δεν τα έχω εγώ  Μήπως τα γνωρίζατε από πριν;. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας για τα ρυπαρά δίκτυα στα οποία αναφέρομαι», ανέφερε ο κ Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

Επί ημερών σας οι υποκλοπές έγιναν από κακούργημα πλημέλλημα και σήμερα μιλάτε για σκάνδαλο δημοκρατίας κ. Τσίπρα.

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More