Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Μητσοτάκης: Το τρίτο μνημόνιο Τσίπρα – Βαρουφάκη μας στοίχισε σχεδόν 100 δισ.

Aυτοδύναμη ΝΔ για μια αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Βρισκόμαστε πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση που θα δώσει στη ΝΔ την εντολή για μια νέα δημιουργική θητεία σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η μάχη της 21ης Μαΐου είναι μια από τις κρισιμότερες μάχες στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Αυτοδύναμη ΝΔ για μια αυτοδύμανη και ισχυρή Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός ενω σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι «από το 2019 πετύχαμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος από τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ».

«Συνολικά ελαφρύναμε τους ώμους των πολιτών και τις πλάτες των επιχειρήσεων από τα βάρη 7 δισ. ευρώ. Αυτές είναι μόνιμες απαλλαγές όταν το τρίτο μνημόνιο Τσίπρα – Βαρουφάκη μας στοίχισε σχεδόν 100 δισ.» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Είναι η αλήθεια ότι καμία κυβέρνηση δεν πολέμησε σε τόσα πολλά κα διαφορετικά μέτωπα, ανέφερε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης όπως η ψήφιση 423 νόμων, οι φορολογικές ελαφρύνσεις που έγιναν, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η μείωση της ανεργίας.

Ναι μπορέσαμε να μειώσουμε φόρους και να πετύχουμε ανάπτυξη διατηρώντας τη δημοσιονομική ισορροπία είπε μεταξύ άλλων.

Η οικονομία μας αναβαθμίστηκε 12 φορές και είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας, είπε και πρόσθεσεαν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές διαβεβαιώνω ότι θά πάρουμε επενδυτική βαθμίδα πριν το τέλος του 2023.

Η χώρα ξέφραγο αμπέλι είναι πια παρελθόν ενώ επανέλαβε ότι ο φράκτης στον Έβρο επεκτείνεται.

Κείμενο σε εξέλιξη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More