Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Παρασκευάς: Ψήφος στο ΚΚΕ για να ξαναζωντανέψει η ελπίδα

«Μήνυμα αγώνα και ελπίδας πως αν ο λαός θέλει, μπορεί να αλλάξει πορεία», ζήτησε να στείλουν οι Γιαννιώτες, ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το βράδυ της Τρίτης.

Κάλεσε τους Γιαννιώτες να αυξήσουν τις ψήφους και τα ποσοστά του ΚΚΕ και να επανεκλέξουν κομμουνιστή βουλευτή.

Ο Κώστας Παρασκευάς στο ξεκίνημα της ομιλίας του επισήμανε ότι ούτε η ΝΔ, ούτε οι άλλες δυνάμεις του συστήματος είναι τόσο ισχυρές όσο φαίνονται, ενώ αναφέρθηκε «στις κοινές δεσμεύσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την υλοποίηση των 350 προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης», για να επισημαίνει ότι «αυτά θα καθορίσουν την πορεία των δικαιωμάτων του λαού και όχι οι προεκλογικές υποσχέσεις των αστικών συστημικών κομμάτων που γίνονται «φύλλο και φτερό στον άνεμο» την επόμενη μέρα».

Πρόσθετα σημείωσε ότι «το σύστημα δεν χρειάζεται μόνο μία ισχυρή κυβέρνηση, αλλά και μία «διαθέσιμη» αντιπολίτευση που να μην ξεφεύγει από τα αυστηρά όρια του συστήματος». Για αυτό υποστήριξε «ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αποθεώνουν την κοινωνική συνοχή και καλούσαν σε υποταγή και συναίνεση σε κρίσιμες στιγμές που ο λαός δοκιμάζονταν και έπρεπε να παλέψει για να σωθεί».

Κάλεσε τους Γιαννιώτες να ψηφίσουν με κριτήριο ποιον θα έχουν στο πλάι τους την επόμενη μέρα και ζήτησε ψήφο στο ΚΚΕ, «για να ξαναζωντανέψει η ελπίδα, για να ανοίξει ο δρόμος για την κοινωνική συμμαχία, για άλλη εξουσία, εργατική, λαϊκή, σοσιαλιστική».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More