Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Τζιούμης: “Οδηγούμε την Τρίπολη ψηλά με σύμμαχο τους πολίτες”

“Οδηγούμε την Τρίπολη ψηλά”, ανέφερε το λογότυπο που είχε πίσω του, στο σκηνικό της εξέδρας, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και νυν δήμαρχος, Κώστας Τζιούμης.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Τρίπολη αύριο” του Κώστα Τζιούμη, πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση για να την παρουσίαση του προγράμματός του, στο κέντρο της Τρίπολης έξω απ’ το εκλογικό του κέντρο. Συγχρόνως παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού.

Ο Κώστας Τζιούμης στην ομιλία του, έκανε αναφορά στο έργο του, μίλησε για τα έργα που γίνονται και που θα γίνουν, ενώ στάθηκε και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη.

Δήλωσε σίγουρος για την νίκη και χαρακτήρισε τον βασικό αντίπαλο συνδυασμό, ως “ετερόκλητο πλήθος”.

Φωτό από την εκδήλωση του Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

“Δουλεύουμε απ’ την πρώτη ημέρα για το καλό της πόλης. Τα έργα είναι των πολιτών”, είπε ο Κώστας Τζιούμης, ο οποίος τόνισε, ότι ο δήμος Τρίπολης έχει εξασφαλίσει για διάφορα έργα 40 εκατ. ευρώ. Αναφέρθηκε στα έργα των κοινοτήτων, ενώ επανέλαβε, ότι η εξωστρέφεια σ’ όλα τα επίπεδα θα συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία.

“Σας καλώ να δώσουμε τον καλό αγώνα, για το καλό όλων μας. Εμπρός, όλοι μαζί, χέρι – χέρι για το αύριο που δικαιούμαστε και μας αξίζει”, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος της Τρίπολης.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων από τον Κώστα Τζιούμη

Προς το τέλος της ομιλίας του, ο Κώστας Τζιούμης, έβαλε στον κόσμο το ερώτημα εάν οι πολίτες θέλουν τον Γιάννη Σμυρνιώτη ή τον Κώστα Τζιούμη ως δήμαρχο στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη.

Πριν την ομιλία, τελέστηκε ο αγιασμός για το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου.

Ακολούθησε σιγή ενός λεπτού, για να τιμηθούν οι πέντε Έλληνες στρατιωτικοί, που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη, στο πλαίσιο της αποστολής τους, για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More