Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Είδη πρώτης ανάγκης για το Μιχαλέλλειο γηροκομείο συγκεντρώνει το Εργατικό Κέντρο

Δίπλα στους εργαζόμενους του γηροκομείου Πλωμαρίου, που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την καλύτερη λειτουργία του ιδρύματος, ώστε να μην λείψε τίποτα από τους ηλικιωμένους που φιλοξενεί, μετά και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, βρίσκεται το Εργατικό Κέντρο Λέσβου.

Μετά την εμπλοκή στη  χρηματοδότησή του και στην εξόφληση παλαιών χρεών από το δήμο Μυτιλήνης, πλέον το Μιχαλελλειο γηροκομείο Πλωμαρίου βρίσκεται στα πρόθυρα χρεωκοπίας και του λουκέτου με κίνδυνο οι 24 ηλικιωμένοι που φιλοξενεί να βρεθούν στο δρόμο.

Πολλοί είναι οι φορείς που με χορηγίες προσπαθούν να βοηθήσουν στη λειτουργία του. Το εργατικό κέντρο  Λέσβου καλεί τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του νησιού, να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης που έχει το Ίδρυμα (πάνες ακράτειας, απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, χαρτικά, όσπρια κ.α.).

Η συγκέντρωση θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο στη Χρυσομαλλούσα (Βαλαωρίτου και Δαβάκη γωνία).  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22510-28861.

Τέλος, αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λέσβου με τους Γιάννη Ζαφειρίου πρόεδρο και τον Μπάμπη Ντινενή γενικό γραμματέα, επισκέφτηκε το «Μιχαλέλειο» Ίδρυμα στο Πλωμάρι, όπου συναντήθηκαν με την διοίκηση του γηροκομείου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More