Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Επιμορφωτικό σεμινάριο ατόμων τρίτης ηλικίας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ηλικίας 65 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες φυσικής, ψυχολογικής και τεχνολογικής ευεξίας, διοργανώνει από 12 μέχρι 23 Ιουνίου, το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διδαχθούν μαθήματα γιόγκα, αναπνευστικών ασκήσεων, διατροφής, τεχνολογικών δεξιοτήτων, τέχνης, ομαδικής καθοδήγησης και ενσυνειδητότητας. Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν σε δραστηριότητες που ενδυναμώνουν την φυσική και ψυχολογική ευεξία τους, καθώς και τις γνώσεις τους στον χειρισμό ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.

Ο σεμιναριακός κύκλος των μαθημάτων θα διαρκέσει τις εργάσιμες μέρες δύο εβδομάδων και κάθε εβδομάδα θα εκπαιδεύεται μια διαφορετική ομάδα δώδεκα ατόμων. Η πρώτη ομάδα θα εκπαιδευτεί την εβδομάδα από Δευτέρα 12 μέχρι Παρασκευή 16 Ιουνίου και η δεύτερη ομάδα την εβδομάδα από Δευτέρα 19 μέχρι Παρασκευή 23 Ιουνίου. Θα υπάρξει για τα συμμετέχοντα πρόσωπα και το εκπαιδευτικό προσωπικό μια τελετή έναρξης του προγράμματος το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου και μια τελετή λήξης το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου, όπου θα παραδοθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής. Το σεμινάριο θα διαρκεί ανά εβδομάδα 21 ώρες, θα υπάρχει καθημερινά μια πρωινή ζώνη δύο ωρών (10:00 – 12:00), γεύμα στο εστιατόριο του Πανεπιστημίου (12:00 – 13:00) και μια απογευματινή ζώνη δύο ωρών (13:00 – 15:00), με εξαίρεση μία ημέρα στην οποία η απογευματινή ζώνη μαθημάτων θα διαρκέσει τρεις ώρες (13:00 – 16:00).

Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6984760906 (Εύα Αϊβαλιώτη) τις απογευματινές ώρες 17:00 με 20:00 στις εργάσιμες μέρες από τη Δευτέρα 22 Μαΐου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More