Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Μετά από 22 χρόνια αγώνων δικαιώθηκαν σήμερα 67 εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι

Στο μόνιμο προσωπικό  των δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου από σήμερα 67 εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που μετά από 22 χρόνια δικαιώθηκαν οι αγώνες τους.   33 υπάλληλοι στο Δήμο Μυτιλήνης και 34 στο Δήμο Δυτικής Λέσβου ορκίστηκαν σήμερα από τους δημάρχους των δύο Δήμων, Στρατή Κύτελη και Ταξιάρχη Βέρρο αντίστοιχα.

“Επιτέλους υλοποιείται ένα όνειρο ετών, είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο  Στράτος Γεωργέλλης πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων Βοήθεια στο Σπίτι στη Λέσβο. Ήταν ένας αγώνας 22 ετών με το σωματείο εργαζομένων της Λέσβου να είναι παρόν σε όλες τις μεγάλες διεκδικήσεις.  Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας , αλλά τώρα χωρίς την αγωνία με την οποία ζούσαμε όλα αυτά τα χρόνια για τη συνέχιση του προγράμματος. Και την αγωνία αυτή την μοιράζονταν μαζί μας και οι ηλικιωμένοι ωφελούμενοι του προγράμματος.»

Παράλληλα, στο δήμο Μυτιλήνης ορκίστηκαν ακόμη 2 υπάλληλοι (ένας οδηγός για την Υπηρεσία Πρασίνου και ένας διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών), καθώς και 2 εργάτες καθαριότητας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More