Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Παιχνίδι αλληλεγγύης για τον μικρό Γιάννη

Έμπρακτη στήριξη στην οικογένεια του μικρού Γιάννη που παλεύει με τον καρκίνο και μηνύματα αλληλεγγύης για κάθε παιδί που αγωνίζεται για τη ζωή του,  έδωσαν χθες οι συντελεστές του παιχνιδιού βόλεϊ  Ερμή Παμφίλων – Αθλοκίνηση Μυτιλήνη.

Ο 9χρονος σήμερα Γιάννης παλεύει με τον καρκίνο από όταν ήταν μικρότερος από τριών χρόνων και σήμερα βρίσκεται στην Αμερική δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Η προπονήτρια και παίκτρια του Ερμή Παμφίλων Ελευθερία Βογιατζή, γνώρισε το Γιάννη και την οικογένειά του μετά από μια ένα παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετώπισε η οικογένεια της και πρότεινε στην Αθλοκίνηση ο αγώνας αυτός της 7ης αγωνιστικής βόλεϊ γυναικών , που συγκεντρώνει πολύ κόσμο,  να αφιερωθεί σε αυτό το παιδί και να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσουν την οικογένειά του. Φυσικά όλοι οι συντελεστές του αγώνα δέχτηκαν και χθες στο κλειστό γυμναστήριο Νεαπόλεως Μυτιλήνης τοποθετήθηκε κουμπαράς στήριξης, τον οποίο συνέδραμαν όλοι και μεταδόθηκε το μήνυμα της αλληλεγγύης σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη και ο χώρος του αθλητισμού είναι ο καταλληλότερος  για την μετάδοση αυτού του μηνύματος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More