Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Τιμητικό βραβείο στο Ούζο Βαρβαγιάννη από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Το τιμητικό βραβείο Made in Greece 2022, απονεμήθηκε στο Ούζο Βαρβαγιάννη από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τα βραβεία Made in Greece θεσπίστηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και απονέμονται σε όλες τις εκφάνσεις της παραγωγής στην Ελλάδα και της επιχειρηματικότητας, που εστιάζει τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε αγορές του εξωτερικού.

Το ούζο είναι το πρώτο εξαγώγιμο αλκοολούχο προϊόν της χώρας μας και το Ούζο Βαρβαγιάννη εξάγεται σε 24 χώρες . Το βραβείο παρέλαβε ο Ιωάννης Βαρβαγιάννης , 6η γενιά της οικογένειας των ποτοποιών , που αφιέρωσε το βραβείο «στις προηγούμενες 5  γενιές που έφεραν την ποτοποιία μέχρι εδώ».

«Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την τιμή!  Με σεβασμό και πολλή αγάπη εδώ και 162 χρόνια συνεχίζουμε να παράγουμε το μοναδικό Ούζο Βαρβαγιάννη στο Πλωμάρι της Λέσβου» σημειώνει με ανάρτησή της η οικογένεια Βαρβαγιάννη.

 

Για την ιστορία των 162 χρόνων της ποτοποιίας, αλλά και για τα προβλήματα του κλάδου, έχει μιλησει στην κάμερα της ΕΡΤ Αιγαίου , ο Στάθης Βαρβαγιάννης επίτιμος πρόεδρος συνδέσμου ποτοποιών αποσταγματοποιών Λέσβου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More