Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Αναγνωστηρίου Αγιάσου για τα παιδιά

Η παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή του Αναγνωστηρίου Αγιάσου πραγματοποιήθηκε στη Σκηνή του Θεάτρου του, όπου συμμετείχαν δεκάδες παιδιών, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, που στελεχώνουν τα παιδικά τμήματα εικαστικών, θεάτρου και χορού του Πνευματικού Κέντρου.

Τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους, χάρηκαν ένα όμορφο απόγευμα με πολλή μουσική, κεράσματα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μαζεύτηκε κι ένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων, τα οποία θα μαγειρευτούν και θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Την οργανωτική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι αδερφές Κατερίνα και Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή, υπεύθυνες του Εικαστικού Τμήματος του Αναγνωστηρίου.

 

Να θυμίσουμε, ότι τον Ιανουάριο του 2017, μετά από σφοδρή χιονόπτωση κατέρρευσε η οροφή του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και πέντε χρόνια μετά, δεν έχουν ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασής του. To χτύπημα αυτό ήταν μεγάλο για το Αναγνωστήριο, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο παραγωγικούς πολιτιστικούς πυρήνες της Λέσβου, αλλά και πάλι όλα αυτά τα χρόνια το Αναγνωστήριο βρήκε τον τρόπο και τους χώρους να μην σταματήσει τη πλούσια δράση του.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More