Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Santa runners στην Αγιάσο για καλό σκοπό

Πλούσιες εκδηλώσεις με κοινωνικό αντίκτυπο διοργάνωσε σήμερα,Κυριακή, στην Αγιάσο η δραστήρια ομάδα Visit Agiasos  σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα, στο πλαίσιο της ημέρα αλληλεγγύης που τιμάται στις 20 Δεκεμβρίου.

Μικροί και μεγάλοι ντυμένοι Αγιοβασίλιδες περπάτησαν στα γραφικά σοκάκια της Αγιάσου και κατέληξαν στο δημοτικό πάρκο όπου είχαν οργανωθεί κι άλλες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Το τμήμα κομμωτικής του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης ήταν, κορίτσια και γυναίκες δώρισαν τα μαλλιά τους για να φτιαχτούν περούκες για ανθρώπους που τις χρειάζονται. Η ομάδα διάσωσης ήταν εκεί με ένα διαδραστικό παιχνίδι προσαρμοσμένο για παιδιά με μαθήματα πρώτων βοηθειών. Μέρος των  εσόδων από τις δραστηριότητες των σημερινών δράσεων  δόθηκε στο Χαμόγελο του παιδιού που ήταν στο πάρκο με το δικό του μπαζάρ όπως και η ομάδα «Πραματέλια» της Ηλιαχτίδας.

Στο πάρκο η ομάδα του Visit Agiasos έχει δημιουργήσει μια όμορφη χριστουγεννιάτικηα γωνιά με το σπιτάκι του Άι Βασίλη και σχεδιάζει πολλές άλλες εκδηλώσεις για τα παιδια τις επόμενες μέρες. Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε η πρόεδρος της ομάδας Visit Agiasos, Τούλα Μακρέλλη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More