Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λακωνία : Δράσεις για παιδιά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου στις Κροκεές

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 στις 20.00, στην Κεντρική Πλατεία Κροκεών, θα γίνει μία ψυχαγωγική, ενημερωτική και εκπαιδευτική δράση, από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κροκεών.

H συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ενταγμένη στο Fire summer camp 2022 όπως και η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζα αίματος Κροκεών που είχε προηγηθεί.

Οι δράσεις που διοργανώνουν το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, ο Δήμος Ευρώτα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, έχοντας την υποστήριξη του Συλλόγου Δράσεις Πολιτών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών.

Περιλαμβάνουν διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής με θέμα το Πυροσβεστικό Σώμα, πυροσβεστικά παιχνίδια με ανάπτυξη πυροσβεστικών εγκαταστάσεων για παιδιά σχολικής ηλικίας, άσκηση διάσωσης κατάβασης από ψηλά κτήρια με διασωστικούς κάλλους, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κροκεών Αρχιπυροσβέστη, Κουμάνδαρο Λευτέρη και κατάσβεση μαγειρικού σκεύους με φλεγόμενο μαγειρικό λάδι.

Την ευθύνη και την επιμέλεια της δράσης εχει ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Γραφάκος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More