Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λακωνία: Πεζοπορική εξόρμηση του ΕΟΣ Σπάρτης στον Ταΰγετο

Πεζοπορική εξόρμηση στον Ταΰγετο οργανώνει αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί πορεία από την Αγία Ειρήνη (Βάρσοβα), στον Άγιο Γεώργιο στον Σταυρό Τρύπης και επιστροφή.

Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 08:00 πμ της Κυριακής από το κλειστό γυμναστήριο με προορισμό την Αγία Ειρήνη, όπου θα γίνει η εκκίνηση της πορείας.
Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α΄ (εύκολη κατάλληλη), ενώ οι ώρες πορείας ανέρχονται σε περίπου 3 – 3,5.

Για τη συμμετοχή απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (αδιάβροχα πεζοπορικά άρβυλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο μπουφάν, μπατόν κλπ).
Η διαδρομή είναι κατάλληλη για αρχάριους, μικρούς και μεγάλους. Έχει εκπληκτική θέα από τον λόφο του Αγιώργη και αναδεικνύει τη γραφικότητα και την ομορφιά όλης της περιοχής. 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα taygetostrails.gr, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους συντονιστές της εξόρμησης, Σπύρο Λιναρδάκη (6973537944) και Κώστα Λαγανά (6974098419).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More