Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λόγω ανακατασκευής των φοιτητικών εστιών στην Ξάνθη μεταφέρονται οι φοιτητές σε άλλες αναφέρει το Δημοκρίτειο

Λόγω ανακατασκευής του κτηρίου Α2 των φοιτητικών εστιών στην Ξάνθη ενημερωθηκαν οι φοιτητές να εγκαταλείψουν τις εστίες τους αναφέρει μεταξύ άλλων το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης  απαντώντας στις καταγγελίες των φοιτητών. Συγκεκριμένα:  

Στην παρούσα φάση ξεκινά και η ανακατασκευή του κτηρίου Α2. Για το λόγοαυτό οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που στεγάζονται στο κτήριο Α2 μεταφέρονται στο κτήριο Α1.

Όπως αναφέρει η Διοίκηση του Πανεπιστημίου, «Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες έχουν ενημερωθεί εγκαίρως με πολλαπλές ανακοινώσεις από το φθινόπωρο 2023 και, πιο πρόσφατα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο προσωπικό τους email από την αρχή του έτους (17/1/2024). Το κτήριο Α1 διαθέτει 67 δωμάτια που είναι στην ίδια κατάσταση με αυτά του κτηρίου Α2 (σε 5 δωμάτια γίνονται ορισμένες επισκευές που θα ολοκληρωθούν σε 4-5 μέρες). Τα δωμάτια του Α1 στα οποία μεταφέρονται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Α2 είναι αντίστοιχα με αυτά στα οποία διαμένουν, ενώ έχει ληφθεί μέριμνα για τη μεταφορά των προσωπικών τους ειδών (μόνον αυτά έχουν να μεταφέρουν) η οποία για όσους και όσες επιθυμούν γίνεται με τη βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΔΠΘ».

Ήδη αρκετοίκαι αρκετές φοιτητές και φοιτήτριες από το κτήριο Α2 έχουν μεταφερθεί στα νέα τους δωμάτια στο Α1. Για τους τελευταίους και τις τελευταίες φοιτητές και φοιτήτριες πουπαραμένουν στο Α2 (περίπου 14) δόθηκε παράταση ως τις 14 Μαρτίου 2024 για να μεταφερθούν στα νέα τους δωμάτια.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More