Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λ. Φουρλάς: Η Καϊλή με προσέγγισε για τροπολογίες που αφορούσαν το Κατάρ

Σε αποκαλύψεις για προσέγγισή του από την Εύα Καϊλή προχώρησε ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, τονίζοντας ότι του ζήτησε να προχωρήσει σε τροπολογίες για την έκθεση που αφορούσε το Κατάρ.

Τις είδα και δεν μου άρεσαν γιατί ήταν και λες και ξεπλέναμε το Κατάρ από όλα όσα του καταλόγιζαν” τόνισε στο SigmaLive και σημείωσε ότι τηλεφώνησε στο κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο τον συμβούλευσε να μείνει μακριά. “Δεν ξέρω αν οι τροπολογίες πέρασαν, ούτε αν άλλος συνάδελφος τις κατέθεσε” πρόσθεσε ο κ. Φουρλάς.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο θεσμός του λόμπι στο Ευρωκοινοβούλιο είναι θεσμοθετημένος. “Εναπόκειται σε κάθε ευρωβουλευτή το ποιους θα δει, τι θα ακούσει και πώς θα πράξει” είπε και πρόσθεσε:

Οι λομπίστες προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα. Αν κάποιοι Ευρωβουλευτές ενδίδουν στα χρήματα και στα ταξίδια, ας πληρώσουν το μάρμαρο“.

Από πλευράς του ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης τόνισε, στο SigmaLive, ότι είχε τακτικές συναντήσεις με την Εύα Καϊλή γιατί ήταν επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας του ΠΑΣΟΚ. «Είχαμε τακτικά συνεδριάσεις και μια πιο στενή σχέση λόγω του κορονοϊού και λόγω της αντικατάστασης του κ. Ανδρουλάκη» είπε και συμπλήρωσε ότι κανένας δεν πήρε χαμπάρι τι γινόταν. «Αυτό που μας εξέπληξε ήταν οι τοποθετήσεις σε σχέση με το Κατάρ στο Κοινοβούλιο. Προκάλεσε συζητήσεις μεταξύ της πολιτικής ομάδας έτσι ώστε να εξηγηθεί το πάθος με το οποίο τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More