Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάγια Τσόκλη: Η Ελλάδα ακούγεται διεθνώς για τους καλούς λόγους – Πρεμιέρα για τους “δρόμους των Ελλήνων” την Κυριακή στην ΕΡΤ1

Για την οικογένειά της, τη διεθνώς βραβευμένη μπύρα που παρασκευάζει με τον σύντροφό της, την καινούρια εκπομπή που παρουσιάζει με τίτλο «Στους δρόμους των Ελλήνων», η οποία κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 9 Απριλίου, αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τα ταξίδια της και την επαφή με την ελληνική ομογένεια μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 η Μάγια Τσόκλη.

«Οι “δρόμοι των Ελλήνων” ήταν μια φυσική συνέχεια (σ.σ. των προηγούμενων ταξιδιωτικών της εκπομπών), τη συζητάγαμε καιρό και ήρθε η στιγμή να την κάνουμε. Η πρώτη σεζόν είναι αφιερωμένη στην Αμερική, η οποία είναι μια άλλη Ελλάδα, τρομερά ενδιαφέρουσα. Δεν μπορεί πλέον κανένας να περιγράψει με τι μοιάζει η ομογένεια της Αμερικής. Η ποικιλία των ανθρώπων είναι όση είναι και στην Ελλάδα» είπε η γνωστή δημοσιογράφος δίνοντας μια πρώτη γεύση για το περιεχόμενο της νέας της εκπομπής.

Για τη σχέση μεταξύ της ελληνικής ομογένειας και της Ελλάδας η κ. Τσόκλη εξέφρασε την πεποίθηση ότι «είναι μία καταπληκτική περίοδος αυτή τη στιγμή για τις σχέσεις μεταξύ ομογένειας και Ελλάδας. Η Ελλάδα ακούγεται διεθνώς για τους καλούς λόγους, η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην Αμερική στο Κογκρέσο ήταν ένας λόγος μεγάλης περηφάνιας για την ομογένεια, που είδαν έναν άνθρωπο που μίλαγε τη γλώσσα τόσο καλά. Έχουμε λοιπόν μια ομογένεια περήφανη αυτή τη στιγμή, που θέλει την ελληνική υπηκοότητα, θέλει ελληνικό διαβατήριο, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More