Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάγκνουσον: «Είμαι διψασμένος για τίτλους, είναι τρελοί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»

 

Ο Ισλανδός στόπερ, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού”, μίλησε στο PAO TV, εκφράζοντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τους “πράσινους”, ενώ μίλησε και για τους στόχους του.

Ο Χόρντορ Μάγκνουσον είναι ο “εκλεκτός” κεντρικός αμυντικός που θα διαδεχθεί τον Φραν Βέλεθ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο PAO TV και συστήθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για ποιους  λόγους επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

‘Ήταν μια εύκολη απόφαση όταν μου τηλεφώνησαν από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα. Γνωρίζω αυτό το σύλλογο από παιδί. Συμμετείχε στο Champions League και στο Europa League. Πραγματικά ήταν εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού”.

Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία και τώρα Ελλάδα. Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

Παίζοντας σε δυνατά πρωταθλήματα και σπουδαίες ομάδες. Τι θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις στον Παναθηναϊκό απ΄ όσα έμαθες;

“Έμαθα πολλά στη Γιουβέντους σε ό,τι αφορά την άμυνα. Είναι μυστικό τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, αλλά σίγουρα στις προπονήσεις θα δίνω τα πάντα και θα προσπαθήσω να μάθω πράγματα στους νεαρούς συμπαίκτες μου. Πρόκειται για μια καλή ομάδα. Έλεγξα το ρόστερ, είναι μια νεανική ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω την εμπειρία μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ”.

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά;

“Ψηλός αμυντικός. Έχω ταχύτητα, έχω καλό αριστερό πόδι και μου αρέσει να προωθώ τη μπάλα και να περνάω μακρινές μπαλιές. Χρειάζεται να δείξω την ποιότητά μου στα παιχνίδια”.

Μίλησες με κάποιον για να συλλέξεις πληροφορίες προτού έρθεις στον Παναθηναϊκό;

“Μίλησα με τον Χέλγκι Σίγκουρτσον, τον παλιό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Του είπα για την πρόταση και μου απάντησε «μην το σκέφτεσαι καν. Να πας. Θα το απολαύσεις. Είναι σπουδαίος σύλλογος, οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι και θα σου αρέσει να ζεις εκεί με την οικογένειά σου». Όταν τα άκουσα αυτά, η απόφασή μου έγινε ευκολότερη. Επίσης μίλησα με φίλους μου από την Ισλανδία που παίζουν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μου είπαν «καλώς ήρθες στο πρωτάθλημα, θα το απολαύσεις». Οπότε χαμογελάω αυτή τη στιγμή!”

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

“Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ακόμα και όταν δεν ήταν επίσημο μου έστελναν πολλά μηνύματα που δεν θα μπορούσα να απαντήσω γιατί προφανώς θα έπρεπε να είσαστε οι πρώτοι που θα δημοσιοποιούσατε τη συμφωνία. Έχω δει βίντεο των φιλάθλων της ομάδας. Σύνεχιστε έτσι, να είσαστε… τρελοί στις κερκίδες! Γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι δίνουν ενέργεια στους ποδοσφαιριστές και μας βοηθούν για να κερδίσουμε κάτι. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα, όπως κάνατε πάντα”.

 

Το άρθρο Μάγκνουσον: «Είμαι διψασμένος για τίτλους, είναι τρελοί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More