Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι έχει συγκλονίσει τον πλανήτη, με εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» να αναμένουν τις λεπτομέρειες για τους λόγους που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους Τσάντλερ.

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το TMZ την κλήση στις Αρχές για βοήθεια.

Το ηχητικό ντοκουμέντο:

Όπως αναφέρθηκε, ο προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο σπίτι του και κάλεσε κατευθείαν το 911. Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι του, βρήκαν τον Μάθιου Πέρι αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του από τον ιατροδικαστή. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (28/10) το βράδυ σε ηλικία 54 χρονών σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσους μεγάλωσαν με τη σειρά.

Χιλιάδες θαυμαστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» βρέθηκαν χθες Κυριακή (29/10) έξω από το σπίτι που γυρίστηκε η πολυαγαπημένη σειρά των 90s μετά την είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry).

Δείτε τις φωτογραφίες:

(AP Photo/Eugene Garcia)(AP Photo/Brooke Lansdale)(AP Photo/Brooke Lansdale)(AP Photo/Brooke Lansdale)

Διαβάστε ακόμα:

Τα «Φιλαράκια» θρηνούν: Η αιτία του ξαφνικού χαμού του Μάθιου Πέρι – Η τελευταία ανάρτηση

Μάθιου Πέρι: Μηνύματα αγάπης για τον αδικοχαμένο ηθοποιό – Eν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής εξέτασης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More