Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καλύτερα χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στην εκτός έδρας ήττα στο γήπεδο της Άστον Βίλα με 3-1, στις 6 Νοεμβρίου του 2022. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τότε βρίσκονταν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ακολούθησε η αποχώρηση του Πορτογάλου από το «Όλντ Τράφορντ», ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και η υπογραφή του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Η ίδια η ομάδα, έχει καταφέρει να μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά την αποχώρηση του παίκτη.

Αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν… πρώτη (βρίσκεται στην τρίτη θέση κανονικά), καθώς έπειτα από 10 αγωνιστικές η Γιουνάιτεντ έχει μαζέψει 23 πόντους έχοντας 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Μπορεί να έχει μία με δύο αγωνιστικές περισσότερες από τις άλλες ομάδες, αλλά οι μόνες που την «απειλούν» είναι η Άρσεναλ και η… Μπρέντφορντ η οποία μάλιστα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με την διαφορά του ενός βαθμού από τους «Κανονιέριδες».

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Λιντς, Έβερτον και Σαουθάμπτον, με την Σαουθάμπτον μάλιστα να έχει μόλις μία νίκη σε 8 αγώνες και 7 ήττες.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Premier League μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσίευμα της TheSun:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More