Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαθήματα διαζυγίου από δυο γενιές Τριντό

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου των Τριντό, το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού κοινοποίησε ότι το ζευγάρι θα είναι μαζί στις καλοκαιρινές διακοπές.

«Όπως πάντα, παραμένουμε μια οικογένεια στενά συνδεδεμένη με βαθιά αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και για καθετί που χτίσαμε και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε», δήλωσαν χθες.

Οι κοινές διακοπές, μαζί με τα τρία παιδιά τους, επιβεβαιώνουν τις προθέσεις τους για ένα κοινό μέλλον.

Η Σόφι Γκρεγκουάρ δεν θα συμμετέχει πλέον σε επίσημα καθήκοντα, ωστόσο το ζευγάρι έχει δρομολογήσει την κοινή του ζωή. Ο Τζάστιν Τριντό θα έχει από κοινού με την Γκρεγκουάρ την επιμέλεια των τριών παιδιών τους και εκείνη θα μένει μαζί τους όταν ο πρωθυπουργός ταξιδεύει.

H οικογένεια του Τζάστιν και της Σόφι Τριντό τον Φεβρουάριο του 2018. (AP Photo/Manish Swarup)

Όταν ο Τριντό έγινε για πρώτη φορά πρωθυπουργός το 2015, το ζευγάρι εμφανίστηκε σε αφιέρωμα της Vogue, όπου η Σόφι είπε στον δημοσιογράφο ότι στο τέλος του δείπνου μετά το πρώτο τους ραντεβού εκείνος είπε: «Είμαι 31 ετών και σε περιμένω 31 χρόνια». Μετά τα πράγματα άλλαξαν…

Αν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά τις δηλώσεις του ζευγαριού, κατά τη διάρκεια του γάμου που διήρκεσε 18 χρόνια, θα αντιληφθεί ότι σταδιακά, ο Τριντό και η Γκρεγκουάρ, είχαν φτάσει στο «ψυχικό διαζύγιο».

Εκείνος, το 2014, δήλωσε ότι: «Ο γάμος μας δεν είναι τέλειος, είχαμε δύσκολα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η Σόφι παραμένει η καλύτερη μου φίλη, η σύντροφός μου, η αγάπη μου. Είμαστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον, ακόμη και όταν αυτό πονάει»

Εκείνη, σε μια ανάρτηση για την επέτειο του γάμου τους, τον Μάιο του 2022, έγραψε για τις προκλήσεις των μακροχρόνιων σχέσεων: «Έχουμε περάσει από ηλιόλουστες μέρες, δυνατές καταιγίδες και όλα τα ενδιάμεσα».

Λίγο πριν το διαζύγιό τους γίνει ασημένιο, οι Τριντό χώρισαν. Και φαίνεται πως επεξεργάζονταν καιρό τον επίσημο χωρισμό τους. Ίσως για χάρη των παιδιών τους, ίσως γιατί ο Τζάστιν πέρασε ο ίδιος ένα οδυνηρό διαζύγιο, ίσως γιατί δεν είναι πια πληγωμένοι και σέβονται ο ένας τον άλλον.

Ο Τζάστιν Τριντό το 1977, στο αεροδρόμιο της Βοστώνης, βαδίζει στο πλάι της μητέρας του Μάργκαρετ, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της τον αδερφό του Μάικλ. Είχαν αρχίσει οι ψίθυροι ότι ο γάμος της με τον τότε πρωθυπουργό του Καναδά Πιέρ Τριντό δεν πήγαινε καλά. (AP Photo)

Η μητέρας του Τζάστιν, η οποία ξενυχτούσε στο Studio 54 πλάι στον Μικ Τζάγκερ και τον Τζακ Νίκολσον, είχε ένα κλασσικό διαζύγιο με τον Πιέρ Τριντό. Μισούσαν ο ένας τον άλλον. Εκείνος την περνούσε τριάντα χρόνια και όταν χώρισαν, με τρία αγόρια, έπαψε να την ενισχύει οικονομικά.

Για να κερδίζει χρήματα η Μάργκαρετ πουλούσε τα μυστικά του εν ενεργεία πρωθυπουργού του Καναδά σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Μεγάλωσε μόνη της τα τρία αγόρια του Τριντό. Το 1984 ξαναπαντρεύτηκε και έκανε άλλα δυο παιδιά.

Ο Πιέρ και η Μάργκαρετ Τριντό τον Οκτώβριο του 1972.Η Μάργκαρετ ήταν 23 χρονών και εκείνος 53.(AP Photo/DMB)

Ο μικρός Τζάστιν μεγάλωσε και είχε μάθει καλά το μάθημα του διαζυγίου των γονιών του. Έτσι όταν ήρθε η σειρά του ήταν έτοιμος να «χωρέσει» στον ίδιο χώρο με τη μητέρα των παιδιών του.

Μαθήματα διαζυγίου από δυο γενιές Τριντό, μέσα σε 50 χρόνια.

Οι άνθρωποι μαθαίνουν να συγχωρούν δηλαδή να κάνουν χώρο… Ακόμη και για το λάθος…

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More