Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών στην Κομοτηνή

Πλήθος κόσμου, μαθητών και φοιτητών χθες στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόδοση Δικαιοσύνης στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αρχικά σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι εκπρόσωποι μαθητών και  φοιτητών καθώς και οι πρόεδροι συνδικαλιστικών φορέων και συλλογικοτήτων. Ακολούθησε πορεία με τους φοιτητές μπροστά να κρατούν ένα μαύρο ύφασμα σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής τραγωδίας.

Το παρών του έδωσε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου, ο οποίος ανέφερε οτι“Σήμερα σε όλη την χώρα και στην Κομοτηνή μίλησε η κοινωνία και κυρίως η νέα γενιά“. Έστειλε ηχηρό μήνυμα να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη και να χυθεί άπλετο φως σημειώνοντας οτι πρέπει “να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με θύματα 57 κυρίως νέα παιδιά, να αποδοθούν οι ευθύνες και να μην υπάρξει ατιμωρησία. Αυτή θα είναι η καλύτερη τιμή στη μνήμη των αδικοχαμένων νέων και η μεγαλύτερη συνεισφορά ώστε η νέα γενιά, που βιώνει με αβεβαιότητα το μέλλον της, να νιώσει ξανά ασφαλής».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More