Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μετά τους Περιορισμούς»-Εικαστική έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών της Αυστραλίας

Την 13η ετήσια ομαδική έκθεση τέχνης Antipodean Palette, διοργανώνει ο Ελληνο-Αυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος. Η έκθεση αποσκοπεί στην παρουσίαση εικαστικών τεχνών από καλλιτέχνες της ελληνικής παροικίας ή που συνδέονται με την ελληνική παροικία της Αυστραλίας. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν με έργα τους δώδεκα καλλιτέχνες, μερικοί των οποίων έλαβαν μέρος σε προηγούμενες από τις εκθέσεις του Πολιτιστικού Συνδέσμου.

Τα τελευταία τρία χρόνια, με τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID, η έκθεση γινόταν σε εξωτερικούς χώρους και στο διαδίκτυο. Για τον εορτασμό της επιστροφής στην κανονικότητα, το θέμα της φετινής έκθεσης είναι «Μετά τους Περιορισμούς».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Αυγούστου, στις 2.30 μμ., στην Steps Gallery, 62 Lygon Street, Carlton. Την έκθεση θα ανοίξει ο φιλέλληνας καλλιτέχνης Michael Winters, που είναι ένας από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, ενώ το παρών θα δώσει και ο Γενικός Πρόξενος ττης Ελλάδας κ. Ε. Κακαβελάκης.

Μία επιπρόσθετη εκδήλωση θα είναι το Ποιητικό Απόγευμα που θα γίνει στην αίθουσα της έκθεσης την Κυριακή 13 Αυγούστου, στις 2.00 μμ..

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Καθημερινές (εκτός Δευτέρας): 10 00 πμ – 4 00 μμ

Σάββατο & Κυριακή: 11 00 πμ – 3 00 μμ

Πηγή: Νέος Κόσμος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More