Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με αισιοδοξία ξεκίνησαν οι ομάδες Νεων της ΑΕΛ

Με την “αύρα” της περσινής πετυχημένης χρονιάς, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 24.

Να θυμίσουμε πως φέτος η “Βασίλισσα” θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την Κ17 και στην Super League 2 με την Κ19.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο πρόεδρός της Αχιλλέας Νταβέλης, στοχεύουν στην περαιτέρω εξέλιξη των ομάδων Νέων με ταλέντα της Λάρισας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής και πάνω σε αυτό το πλάνο ξεκίνησαν τη δουλειά οι δύο τεχνικοί.
Ζήσης Ζιάγκας (Κ19) και Κώστας Νεμπεγλέρας (Κ17) άρχισαν τη σκληρή δουλειά στο προπονητήριο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα. Με τις συνθήκες να είναι εξαιρετικές, οι νεαροί παίκτες δουλεύουν καθημερινά με σκοπό να αφομοιώσουν τα “θέλω” των δύο τεχνικών.
Προπονητής φυσικής κατάστασης στις ομάδες Νέων ανέλαβε ο Ηρακλής Μαντζιώκας.
Κ19
Όσον αφορά το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2, δεν υπάρχει ενημέρωση αυτή τη στιγμή για το πότε θα ξεκινήσει. Ο τεχνικός Ζήσης Ζιάγκας θα προετοιμάσει την ομάδα του με δυνατές προπονήσεις αλλά και φιλικά που θα ακολουθήσουν, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμο το τμήμα όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς.
Κ17
Σχετικά με το πρωτάθλημα της Κ17 (Super League 1), η νέα σεζόν εκκινεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στο μέσον Μαΐου με το Final-4. Θα συμμετάσχουν 19 ομάδες, οι περισσότερες στα χρονικά του θεσμού, ξεπερνώντας τις 18 της περιόδου 2014/15.

Ο τεχνικός Κώστας Νεμπεγλέρας προετοιμάζει τους παίκτες του με σκοπό σε περίπου ένα μήνα από τώρα να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Τέλος να αναφέρουμε πως και τα δύο τμήματα διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου δυναμικού τους και θα γίνουν κάποιες στοχευμένες προσθήκες το αμέσως επόμενο διάστημα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More