Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με απουσίες ο Άρης στη Λιβαδειά

 

Με αρκετούς απόντες θα ταξιδέψει η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” στη Βοιωτία, για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Λεβαδειακό.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια ο Άλαν Πάρντιου, ανακοίνωσε την αποστολή. Οι “κίτρινοι” προπονήθηκαν για τελευταία φορά, σήμερα (15/12) στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου Αθλητικού κέντρου”, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Άλαν Πάρντιου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ετέμπο, Ενκουλού που είναι τραυματίες, τον Μάνου Γκαρθία που ταλαιπωρείται από ίωση αλλά και τους Ζερβινιό, Μαντσίνι, Χαΐροβιτς, Χατζηιωάννου και Καρακασίδη. Με πολλές απουσίες αλλά και πολλά νέα πρόσωπα θα ταξιδέψει ο Άρης στη Λιβαδειά, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Φαμπιάνο Λέισμαν, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Καμάτσο, Λούις Πάλμα, Πέρσμαν, Μαζικού, Οντουμάτζο, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.//

Η αποστολή του αγώνα Κυπέλλουhttps://t.co/cEmxLVxMhP pic.twitter.com/kFeewyEoE4

— ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) December 15, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More