Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με Βασίλη Χατζηπαναγή γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ηρακλής Λάρισας

Ο Νουρέγιεφ του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βασίλης Χατζηπαναγής, βρέθηκε στο AEL FC ARENA προσκεκλημένος του Ηρακλή Λάρισας για να βραβευθεί από τη διοίκηση του Συλλόγου με αφορμή την γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Την απονομή έκανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός                                                                   

Νωρίτερα είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τα παιδιά της ακαδημίας του Ηρακλή, να συνομιλήσει μαζί τους, να φωτογραφηθεί και συγχρόνως να τους διδάξει τα μυστικά της τρίπλας. Μαζί του ο καθηγητής φυσικής αγωγής, φίλος του Βασίλη Χατζηπαναγή και πρώην παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκος Φράγκος, ο οποίος μίλησε για την ζωή του Βασίλη που μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές με το παιχνίδι του.

Η βράβευση έγινε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που ευχαρίστησε τον “Βάσια” για τα όσα πρόσφερε στο ελληνικό ποδοσφαιρο όταν αγωνιζότανε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ Λάρισας Δημήτρης ΜπουχλαριώτηςΤην απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Γιάννης ΠαπαγεωργίουΤην απονομή έκανε ο επιθετικός του Ηρακλή Λάρισας Ανδρέας ΚακαβίτσηςΤην απονομή έκανε ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος ΧατζηλιάδηςΤην απονομή έκανε ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ

Μαζί του βραβεύτηκαν ο Τάκης Παραφέστας, μακροβιότερος προπονητής του Ηρακλή Λάρισας (7χρόνια), ο Κώστας Κολομητρούσης, ο Δημήτρης Αβραμούλης, πρώτος σκόρερ του Ηρακλή και μάλιστα την περίοδο 1996-97 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των κατηγοριών στην Ελλάδα με 36 τέρματα, παρά το γεγονός ότι αγωνιζότανε ως αμυντικό χαφ, ο Ιωάννης Κυριάκης, υπηρέτησε τον Ηρακλή ως γενικός αρχηγός, η παλιά δόξα του Συλλόγου ο Παυσανίας Μαντζανής και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας, για την προσφορά τους στον αθλητισμό.


Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. Την απονομή έκαναν από κοινού ο πρόεδρος της ΕΠΣΛάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με δεκάδες πυροτεχνήματα να δημιουργούν μια εορταστική ατμόσφαιρα στο AEL FC ARENA.

 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του η ομάδα του χρόνου να αγωνίζεται στην Super League 2.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More