Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με δέλεαρ τον Νεϊμάρ ο Σεΐχης του Κατάρ θέλει να εξαγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει συγκλονιστική μεταγραφική κίνηση για τον Νεϊμάρ – αν η προσφορά εξαγοράς από το Κατάρ είναι επιτυχής

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει μια συγκλονιστική κίνηση για το αστέρι της PSG, τον Νεϊμάρ, αν οι υποψήφιοι αγοραστές από το Κατάρ πετύχουν την εξαγορά του πλειψοηφικού πακέτου των μετοχών ή μέρος αυτού.

Ο σεΐχης Jassim bin Hamad al Thani, ο φιλόδοξος δισεκατομμυριούχος πλειοδότης από τη Μέση Ανατολή, έχει στο στόχαστρό του τον Βραζιλιάνο ως μια σημαντική μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Έρχεται με τους Glazers, τους σημερινούς ιδιοκτήτες του συλλόγου, να αναζητούν σήμερα περαιτέρω επενδύσεις στον σύλλογο με έναν τρίτο γύρο προσφορών σήμερα.

Ορισμένοι ενδιαφερόμενοι, όπως ο Σεΐχης Τζασίμ και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, στόχευαν στην πλήρη εξαγορά των μετοχών των Αμερικανών – ωστόσο, κανένα από τα δύο μέρη δεν μπορεί ακόμη να φτάσει την τιμή των 6 δισεκατομμυρίων λιρών των Γκλέιζερς και ο Σερ Τζιμ λέγεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο μερικής εξαγοράς.

Ο Νεϊμάρ θα ήταν μια σημαντική μεταγραφή για τον σύλλογο που θα σηματοδοτούσε τις προθέσεις των νέων ιδιοκτητών να προχωρήσουν μπροστά.

Έχει σκοράρει 18 φορές σε 29 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, αλλά τον έχουν δυσκολέψει οι τραυματισμοί στον αστράγαλο.

Και η ασυνεπής διαθεσιμότητά του και το συμβόλαιο-μαμούθ των 616 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα που φέρεται να έχει, έχουν οδηγήσει σε φήμες ότι η PSG θα ήταν πρόθυμη να χωρίσει τους δρόμους της μαζί του.

Σε περίπτωση που ο Σεΐχης Τζασίμ επιτύχει την αγορά των μετοχών, η SunSport καταλαβαίνει ότι μία από τις πρώτες του ενέργειες θα είναι να κάνει μια απίστευτη κίνηση για να υπογράψει τον Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο.

Μια κίνηση για τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα δεν αποκλείει απαραίτητα μια κίνηση για τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ.

Ο αρχηγός της Αγγλίας θεωρείται ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του συλλόγου αυτό το καλοκαίρι.

Η προσφορά εξαγοράς εκ μέρους του Σεΐχη Τζασίμ εξαρτάται από το αν θα πείσει τους Γκλέιζερς να πουλήσουν εντελώς – κάτι που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο.
Πιστεύεται ότι οι πολύ περιφρονημένοι Αμερικανοί σκέφτονται να παραμείνουν στον σύλλογο για άλλη μια δεκαετία.

Λέγεται ότι υπολογίζουν ότι με νέες εξωτερικές επενδύσεις μπορούν τελικά να διπλασιάσουν την τρέχουσα αποτίμηση της Γιουνάιτεντ.

Πηγή: The Sun
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More