Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατατακτήριες από το ΔΙΕΚ Λήμνου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τη δυνατότητα να φοιτήσουν στο πανεπιστήμιο Αιγαίου , στο τμήμα επιστήμης της διατροφής στη Λήμνο, θα έχουν από φέτος απόφοιτοι με πιστοποίηση, παλαιότερων ετών  του Δημοσίου ΙΕΚ Λήμνου, συμμετέχοντας στις κατατακτήριες εξετάσεις.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου η διευθύντρια του ΔΙΕΚ Λήμνου Ιουλία Λύγδα, «πλέον οι απόφοιτοι του ΙΕΚ μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Πανεπιστήμιο, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρό τους. Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπογράψαμε φέτος, τον Ιανουάριο 2023 η Διεύθυνση του ΙΕΚ Λήμνου με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έχουν τη δυνατότητα από φέτος να εισαχθούν στο ΤΕΤΔ οι πιστοποιημένοι απόφοιτοι του δημόσιου ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ των ειδικοτήτων:

1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)

2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Γραπτές εξετάσεις για την επιλογή των υποψηφίων για κατάταξη πτυχιούχων στο εν λόγω Τμήμα θα διεξαχθούν από 1η έως 20η Δεκεμβρίου 2023στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, στην πόλη της Μύρινας Λήμνου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία των κατατακτηρίων εξετάσεων του ακαδ. έτους 2023 – 2024 του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την 1η έως την 15η Νοεμβρίου 2023.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More