Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τον Άη Βασίλη στους δρόμους των Γιαννιτσών

Ο SANTA RUN της Αλληλεγγύης, του Αδέσποτου, της Ανακύκλωσης, της Ευαισθησίας, μαζεύει δώρα και τα μοιράζει στον Δήμο Πέλλας. 1350 εθελοντές συμμετέχουν στην προσπάθεια που ξεκινά αύριο το μεσημέρι με την εξ ουρανού άφιξη του Άη Βασίλη.

Σύμφωνα με τον Δήμο άπαντες μπορούν να ακολουθήσουν τον Αϊ Βασίλη στους δρόμους της πόλης. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ώρα 3μμ -4.30μμ- Προσέλευση στο Δημαρχείο Γιαννιτσών – συλλογή τροφίμων για το γιορτινό τραπέζι για όλους, τροφών για τους φίλους μας τα αδέσποτα και ειδών ανακύκλωσης. Επίσης θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να γίνουν δότες μυελού των οστών. Όλα αυτά με μουσικές, κεράσματα και ζαχαρωτά για όλους.

ώρα 4.30μμ Άφιξη του Ουρανοκατέβατου Άη Βασίλη και των βοηθών του, με απίστευτες εκπλήξεις.

ώρα 5μμ – Εκκίνηση μουσικής πεζοπορίας με djs, τον Αη Βασίλη και μουσικές μπάντες.

Διαδρομή : Δημαρχείο – Χατζηδημητρίου – πλατεία Γκόνου Γιώτα – Βενιζελου -Κουγιουμτζίδη – Πλάστήρα –Ταβουλάρη –Πεζόδρομος – Εξέδρα Παραμυθούπολης.

Συμμετέχουν: Νηπιαγωγεία, δημοτικά και παιδικοί σταθμοί απ΄όλο το δήμο Πέλλας, το τμήμα ανακύκλωσης του δήμους μας, τα δύο φιλοζωικά σωματεία μας – το σωματείο « Αγάπη για τα ζώα » και ο σύλλογος ζωόφιλων Γιαννιτσών, το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ, η εθελοντική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η ακαδημία στίβου του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών «Ο Λουδίας» , η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών, το στούντιο γυμναστικής Βαρσαμά και Αθλοκίνηση Γιαννιτσών, η Μουσική Ακαδημία MODERN DRUMS SCHOOL babino, η ομάδα βόλεϊ «Α.Ο.Π Μίλωνας» και η ακαδημία βόλεϊ «ΑΙΑΝΤΑΣ Κρύας Βρύσης».

Σήμερα Τετάρτη και την Πέμπτη 29/12 θα ΔΙΝΟΝΤΑΙ τα ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ και τα ΣΑΚΚΙΔΙΑ του Αη Βασίλη, στο Δημαρχείο, ώρες 8πμ – 3μμ.

ΠΗΓΗ: Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More