Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά συναντήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

Τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του ανέπτυξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ν. Χαρδαλιάς, σε συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την επίσημη ανακοίνωση στήριξης του Πρωθυπουργού στο πρόσωπο του Ν. Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα ο Ν. Χαρδαλιάς.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται ανακοίνωση του ονόματος της παράταξης, αλλά και η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πολλά πρόσωπα που βρίσκονταν στον συνδυασμό του Γ. Πατούλη, θα ενσωματωθούν στο ψηφοδέλτιο του Ν. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής, ενώ θα υπάρξουν και νέες προσθήκες.

Σήμερα, 1η Αυγούστου ανακοινώθηκαν και τα γαλάζια χρίσματα για τους 3 μεγάλους Δήμους: τον Δήμο Αθηναίων με την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη, τον Δήμο Πειραιά με την υποψηφιότητα του Γ. Μώραλη και τον Δήμο Θεσσαλονίκης με την υποψηφιότητα του Κ. Ζέρβα.

Χθες 31 Ιουλίου, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Μυτιλήνη, όπου παρουσίασε την υποψηφιότητα του Α. Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να επισκεφθεί την Καλαμάτα για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δ. Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή/ Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More