Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με φορείς και δημάρχους της Αργολίδας συναντήθηκε ο Δ. Πτωχός

Στην Αργολίδα βρέθηκε ο νέος περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Πραγματοποίησε αυτοψίες σε έργα, είχε συναντήσεις με φορείς και δημάρχους, προέβη σε συζητήσεις για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την περιοχή.

Αρχικά, βρέθηκε στα Δερβενάκια, όπου και είδε από κοντά το οδικό έργο Νεμέα – Δερβενάκια – Μυκήνες.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Ναύπλιο, για τα θέματα των ΤΟΕΒ Αργολίδας (χρέη, χρήση νερού, νέες τεχνολογίες, έργα υποδομών κ.ά).

Αμέσως, μετά, συμμετείχε σε σύσκεψη με περιφερειακούς συμβούλους για να καταγραφούν οι προτάσεις όσον αφορά την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Επίσης, εξετάστηκαν οδικά και αρδευτικά έργα, ενώ δόθηκε σημασία και στα αναπτυξιακά έργα που είναι να προκύψουν μέσα απ’ τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας.

Ο Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση και με τον ΓΟΕΒ Αργολίδας, όπου και αναζητήθηκαν οι τρόποι για να εισέλθει αυτός σε κανονική λειτουργία.

πηγή φωτό: ppel.gov.gr

Επίσης, ο περιφερειάρχης, μετέβη στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου, όπου προχωρά το έργο του βιολογικού΄καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βρίσκεται στην τελική ευθεία για ριζική αναβάθμιση.

Ο Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση και με τους δημάρχου Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων, όπου και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και για τα έργα που είναι να γίνουν.

Τέλος, ο περιφερειάρχης βρέθηκε και στο Λυγουριό του δήμου της Επιδαύρου΄, όπου και είδε από κοντά, το έργο του νέου κυκλικού κόμβου, το έργο του Πνευματικού Κέντρου και το έργο της ανάπλασης των οδών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More