Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μην ταξιδεύετε στο Mάουι» – Το μήνυμα του Χαβανέζου Τζέισον Μομόα προς τους συμπατριώτες του

Ο χαβανέζος σταρ του Χόλιγουντ Τζέισον Μομόα (Jason Momoa), συντετριμμένος για όλα όσα βιώνουν οι συμπατριώτες του, με νέο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτρέπει τον κόσμο να μην ταξιδέψει στο νησί Μάουι που έχει πληγεί, εν μέσω της καταστροφής που συνεχίζεται.

«Το Μάουι δεν είναι το μέρος για να κάνεις τις διακοπές σου αυτή τη στιγμή. Μην ταξιδεύετε στο Mάουι», έγραψε. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Άκουαμαν».

Ο 44χρονος ηθοποιός σημείωσε στην ανάρτησή του: «Μην πείσεις τον εαυτό σου ότι χρειάζεται η παρουσία σου σε ένα νησί που υποφέρει τόσο βαθιά. “Mahalo σε όλους όσους έχουν δωρίσει και έχουν δείξει aloha στην κοινότητα αυτή την περίοδο ανάγκης.”»

Jason Momoa urges people NOT to travel to Maui amid deadly wildfires: ‘Do not convince yourself that your presence is needed’ https://t.co/oCsMBUThPh pic.twitter.com/itilsE6VCi

— Daily Mail US (@DailyMail) August 12, 2023

Η έκκληση για βοήθεια μέσω των social media

Σε προηγούμενη ανάρτηση που έκανε ο διάσημος ηθοποιός ταινιών δράσης, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, που δείχνει τη Χαβάη να φλέγεται. «Είμαστε συντετριμμένοι και καταρρακωμένοι για τους φίλους μας στο Μάουι που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Link στο βιογραφικό μου για οργανώσεις που βοηθούν», έγραψε σχετικά.

«Την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023, ένας τρομερός συνδυασμός ξηρασίας και τυφώνα οδήγησε σε εκτεταμένες πυρκαγιές στο νησί Μάουι. Οικογένειες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το νησί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ πολλές από αυτές διέφυγαν μόνο με τα ρούχα που φορούσαν στην πλάτη τους.

Οι πληροφορίες σχετικά με τους τραυματισμούς και τους θανάτους εξακολουθούν να έρχονται. Η πόλη Λαχάινα έχει εξαφανιστεί. Πολλά άλλα μέρη στο Μάουι επλήγησαν επίσης. Συνεχίζουμε να στέλνουμε pule (προσευχές) σε αυτή την απίστευτη κοινότητα. Η ‘Āina Momona διοργανώνει αυτόν τον έρανο για την υποστήριξη της κοινότητάς μας στο Μάουι. Όλα τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Hawaii Community Foundation Maui County Strong Fund για την υποστήριξη της ανακούφισης από καταστροφές στο Maui.

Χρησιμοποιούμε αυτή την πλατφόρμα ActBlue επειδή η δωρεά είναι γρήγορη και εύκολη και τα κεφάλαια έρχονται αμέσως σε εμάς, επιτρέποντάς μας να δώσουμε αυτά τα κεφάλαια στις οικογένειες που έχουν ανάγκη πιο γρήγορα. Ένας απολογισμός όλων των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν μέσω αυτού του εράνου και της διανομής μας στο HCF θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας», ανέφερε ο ηθοποιός που μιλά συχνά για τον τόπο καταγωγής τους.

Πηγή: Daily Mail

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More