Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μιχαήλ Ταμπακάκης στην ΕΡΤ: «Πέρασα κρίση ταυτότητας – Προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή μου»

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης φιλοξενήθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε εφ’ όλης της ύλης στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. «Πρόσφατα πέρασα μια κρίση ταυτότητας – Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου» είπε ανάμεσα σε πολλά.

«Πέρασα μια κρίση ταυτότητας, τι θέλω τι δεν θέλω, προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή και τη δουλειά μου. Με οδήγησαν σε αυτό διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα και η πίεση της δουλειάς» ανέφερε.

«Έπαθα πολιτισμικό σοκ, όταν πήγα να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό, ήταν ένα γκρέμισμα, έτοιμο να πέσει κάτω, με έπιασε ένα σφίξιμο, είπα “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;”. Είχα μάθει τελείως διαφορετικά αλλά αυτό νομίζω αυτό ήταν το πιο κομβικόστάδιο της ζωής μου ότι από το κολέγιο βρέθηκα στο Εθνικό» είπε.

Δείτε στο ERTFLIX τη σειρά «Αγάπη Παράνομη» στην οποία έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

«Ο Δημήτρης Καταλειφός ήταν το πρότυπό μου όταν ήμουν μικρός» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Αφιερώνω στο Instagram 20 λεπτά την ημέρα, δεν το τηρώ πάντα» είπε, εξηγώντας ποια είναι η σχέση του με τα social media, αλλά και το πόσο μπορεί να ελέγχει τη χρήση τους.

Μιλώντας για τη σειρά στην οποία συμμετέχει αυτή τη σεζόν, το «Μαύρο Ρόδο», αναφέρθηκε στη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, η οποία όπως είπε «έχει έναν ρομαντισμό».

«Το Milky Way θα παίξει σε διεθνή πλατφόρμα» είπε ακόμη για την άλλη δουλειά στην οποία συμμετέχει.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More