Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπήκε με το “δεξί” ο Φοίνικας στο 2023!

 

Θετικό πρόσημο είχε το ντεμπούτο του Αλεξάντερ Σένισιτς στον πάγκο της ομάδας από τη Σύρο, η οποία επικράτησε με 3-0 σετ στην έδρα του Άθλου Ορεστιάδας για την 10η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. 

Νικηφόρο ξεκίνημα για το 2023 και τον δεύτερο γύρο της Volley League Ανδρών αντίστοιχα πραγματοποίησε ο Φοίνικας Σύρου στην μετά… Καζάζη εποχή, επικρατώντας με 3-0 σετ επί του Άθλου Ορεστιάδας, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Αν και το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων ήταν… μουδιασμένο, η ομάδα του Αλεξάντερ Σένισιτς, που έκανε ντεμπούτο, ανέβασε “στροφές” και έφτασε σε… καθαρή νίκη. Με αυτό το “τρίποντο”, ο Φοίνικας ανέβηκε στους 17 βαθμούς, ενώ ο Άθλος έμεινε στους 8 βαθμούς.

Παρά το… μουδιασμένο ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, ο Φοίνικας πάτησε “γκάζι’ και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ στο τέλος με 28-26 χάρη στα σερβίς του Ιερεζουέλο, αλλά και τα μπλοκ του Παπαλεξίου. Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης, η ομάδα του νεοφερμένου κόουτς Σένισιτς, επιβλήθηκε με 25-21 για το 2-0 στα σετ και βάδιζε ολοταχώς για την καθαρή νίκη. Στο σετ αυτό μάλιστα, προηγήθηκαν ένα σερβίς που πήγε άουτ δια χειρός Κασαμπαλή μετά από challenge και κόκκινη κάρτα στον Ριζόπουλο για διαμαρτυρία. Οι έμπειροι Φρομ και Τζούριτς πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έτσι ο Φοίνικας πήρε και το τρίτο σετ, αυτή τη φορά με 25-23, πανηγυρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη με 3-0 σετ για την 10η “στροφή” της Volley League Ανδρών.//

Τα σετ: 26-28, 21-25, 23-25

Περισσότερα σε λίγο…

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More