Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπουφόν: «Ο Ντι Μαρία θα ήταν σαν τον Μαραντόνα στην Ιταλία»

 

Ο 44χρονος τερματοφύλακας της Πάρμα και “θρύλος” της Γιουβέντους έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από τους “μπιανκονέρι” για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σέριε Α.

Το όνομα του Άνχελ Ντι Μαρία βρίσκεται μεταξύ άλλων στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους, η οποία έχει καταθέσει ήδη πρόταση προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό της.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας των “μπιανκονέρι” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 34χρονο μεσοεπιθετικός, τονίζοντας πως λόγω της ποιότητάς του θα έμοιαζε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ανέφερε: “Ο Ντι Μαρία στην Ιταλία θα ήταν σαν τον Μαραντόνα. Σήμερα η Serie A είναι κακή τεχνικά και ο Άνχελ μπορεί να φέρει ποιότητα. Κερδίζει τους αντιπάλους με ευκολία, είναι αποφασιστικός μπροστά στο τέρμα, δίνει ασίστ και μπορεί να καλύψει πολλούς ρόλους. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής”.

JUVE, SENTI BUFFON

A parlare è l’ex portiere della Juventus, che ha esaltato le qualità dell’argentino tra gli obiettivi di mercato proprio dei bianconeri

Siete d’accordo con le sue parole#sportitalia #DiMaria pic.twitter.com/B40T7LNyv7

— Sportitalia (@tvdellosport) June 20, 2022

Το άρθρο Μπουφόν: «Ο Ντι Μαρία θα ήταν σαν τον Μαραντόνα στην Ιταλία» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More