Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της

Η Εύα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τόνισε ο δικηγόρος της, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος έπειτα από την πολύωρη συνάντηση που είχε με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή στις βελγικές φυλακές, όπου κρατείται, προκειμένου να καθοριστεί η υπερασπιστική της γραμμή σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για το Qatargate.

Σε δηλώσεις του στην απεσταλμένη του Mega, Βελίκα Καραβάτσου, μετά την συνάντησή τους είπε ότι η πελάτισσά του είναι προβληματισμένη και αιθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, διότι τον εμπιστεύτηκε και την διέψευσε.

Ο κ. Δημητρακόπουλος διευκρίνισε ότι αύριο «είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό».

«Είμαι υποχρεωμένος να μην κάνω καμία δήλωση τώρα, αναφορικά με την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, δεν θα εξεταστεί αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη ή να κρατηθεί στις φυλακές» σχολίασε και εξήγησε ότι αύριο θα ελεγχθεί αν η Εύα Καϊλή είναι ύποπτη φυγής κι αν έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε ακόμη, ότι υπάρχουν τα νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More