Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Τσέλιος: «Όταν “έφυγε” ο συνεργάτης μου ξανάρχισα άλλη καριέρα και έλαμψα» – Ποια είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα που θυμάται

Για τη ζωή του, την καριέρα του, την απώλεια του συνεργάτη του και τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής του μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Δύο στη 1» ο Μάκης Τσέλιος.

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας περιέγραψε την πορεία της καριέρας του, ή όπως το αποκαλεί ο ίδιος «τρεις φορές καριέρα», λέγοντας «Όταν πρωτοδούλεψα, δούλεψα σε μια μεγάλη εταιρεία που λεγόταν Μερσεντές 11 χρόνια. Μετά με τον συνεργάτη μου κάναμε μια σειρά, μια επιτυχημένη δουλειά, η οποία κράτησε αρκετά χρόνια. «Φεύγοντας» αυτός, εγώ ξανάρχισα άλλη καριέρα μόνος μου και έλαμψα, πήγα πολύ ψηλά».

Στην ερώτηση αν έχει περάσει δύσκολες γιορτές ο κ. Τσέλιος απάντησε «Υπήρξαν δύσκολες γιορτές και Χριστούγεννα. Την περίοδο που είχαμε το πρόβλημα με τον συνεργάτη μου. Τα καλύτερα που πέρασα που θυμάμαι ήταν στο σπίτι της Έλενας Ναθαναήλ που έχει φύγει δυστυχώς, μια υπέροχη φίλη, μια ηθοποιός που θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Την έφαγε η Ελλάδα».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More